Resultats de la cerca bàsica: 6.995

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
2. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
3. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
4. gewürztraminer [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm gewürztraminer, de gust penetrant i amb una aroma característica similar al litxi. [...]
5. gewürztraminer [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep gewürztraminer, de maduració tardana i amb els grans rosats. [...]
6. riesling [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm riesling, equilibrat de sucres i d'acidesa, i amb una aroma floral i mineral. [...]
7. riesling [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep riesling, de maduració tardana i amb els grans esfèrics. [...]
8. tilsit [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, que durant els primers mesos de maduració se sotmet a rentatges amb aigua, de gust lleugerament afruitat, originari de la ciutat de Tilsit. [...]
9. whisky de gra de mescla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Whisky de gra escocès elaborat amb una mescla de dos o més whiskys de gra únics que procedeixen de diverses destil·leries. [...]
10. whisky de malta de mescla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Whisky de malta escocès elaborat amb una mescla de dos o més whiskys de malta únics procedents de diverses destil·leries. [...]
Pàgines  1 / 700 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>